Amsterdam

Kuten tölkistä näkee, ei tämä olut poikennut siitä lähes ilmaisesta kaljasta jossain huoltoasemalla Hollannissa. Ohutta lageria joka kelpaa oikeastaan krapulajuomaksi poikien autoreissun aamuun. Tällä pehmitetään se beduiinin sandaalia muistuttava lärppä joka usein löytyy suusta reilujen juominkien jälkeen.

Helppo kuvitella autoreissu läpi Hollannin ja yöpymiset telttamajoituksessa. Eilis illan huuma on muuttunut laskuhumalaksi ja pää ei ole vieläkään nukutun yön jälkeen selvä. Reissua on vielä muutama päivä jäljellä ja korjaussarjana toimii six packki Amsterdamia. Aurinko porottaa ja pikkuhiljaa tölkki tölkiltä olo kohenee, joskaan ei ihan humalanpuolelle nouse. Sen verran kuitenkin jotta matkaa voi taittaa seuraavaan kusipaikkaan ja maantieruokalaan….Itseasiassa romantista ja tuollaisen reissun vois joskus tehdä.

Amsterdam

-Calvados

Written by - Calvados

One Response to “Amsterdam”

  1. sauhupää Says:

    pari blunttia ja pullo damia kouraa ni lähtee ^^

Leave a Reply