Hartwall Classic

Hartwallin Classic sarjasta pohjahiiva olut White Lager osoittautui vallan mainioksi hellejuomaksi. Raikkaan hedelmäinen tiheäkuplainen janojuoma maistui erinomaiselta. Tarjottuani vaimokkeelle maistiaisia, sanoi tuo lapseni synnyttänyt nainen: Ei tässä mitään hedelmää ole.
Noh anyway jotain lennokasta ja raikasta se sisällään piti ja se juuri oli mieleen. Puuttui se vedellä jatkettu ontuva jäljitelty maku joihin törmää usein esim. tummissa pullotteissa. Tässä oli jotain omaa ja kesäistä. Suosittelen lämpimästi janoon helteille. Tölkin takakannessa lukeekin : Oluen alhainen katkero takaa hyvän juotavuuden. Erinomaista sellaisenaan (Totta !) Mainiota kalan ja muiden merenelävien kanssa.
Helposti voisin kuvitella itseni iltapalalle juuri katiskasta tulleiden ja savustuspöntön läpi uineiden Ahventen kanssa kesäillan laiturille. Kaislojen keinuessa napostelisin saalista ja huuhtelisin sen White Lagerilla. Tilliä ja ripsaus sitruunaa voisi kruunata kesäillan kattauksen….

1

-Calvados

Written by - Calvados

One Response to “Hartwall Classic”

  1. Joku Says:

    Litkua jonka olisi voinut jättää panematta – ei mitään käyttöä. ei poikkea bulkkilager oluista millään muulla kuin nimellä.

Leave a Reply